gencwildewesten.reismee.nl

Golden

Heel veel regen gevallen afgelopen nacht. Vanmorgen in de nattigheid op pad gegaan. Wat doe je als het een dag wordt die je niet tot buitenactiviteiten uitnodigt ? Juist, je bezoekt een outlet mall. Niet dat wij dat ooit gedaan hebben maar dit was een mooie gelegenheid omdat deze mall precies langs de route van vandaag lag. Na 1 uur rijden bij Castle Rock van de weg gegaan en deze grote outlet met meer dan 100 winkels met alle grote en bekende merken, met een bezoek vereerd. Het was inmiddels droog. Na een kop koffie, langs de winkels gestruind. Sommige winkels even binnen geweest en uiteindelijk 2 uur later met een 2-tal spijkerbroeken en wat shirtjes weer de camper ingestapt. Naar het Clear Creek RV park in Golden gereden. Tot onze verbazing bleek het bord FULL bij de receptie te staan. Toch maar even geïnformeerd en maar goed ook want er waren nog wel degelijk een aantal plaatsen vrij. Hij was vergeten het bord weg te halen. Het was inmiddels 2 uur. In de camper wat gegeten en besloten naar Golden te lopen. Als je Golden zegt dan zeg je : Coors. Hier staat namelijk de, in 1873 door de Duitser Coors opgericht, 2e bierbrouwerij van Amerika. Op weg naar de fabriek gegaan voor een (gratis) self guided-tour en daarop volgend het proeven van (3 gratis) biertjes. We waren te laat voor de tour. Biertje zelf maar gekocht in een slijterij. Nog even als verkeersregelaar opgetreden om een gans te helpendie midden op de rijbaan liep en niet wist welke kant hij/zij op moest met het van links en rechts aanstormende verkeer. Toen het verkeer stilstond nam het een aanloop over het asfalt en vloog weg. Golden is echt een aardige plaats. Heel veel leuke en informatieve standbeelden die een hele route vormen en over de geschiedenis van Golden gaan. De Clear Creek, die langs de camping loopt, is een wilde creek waarin een parcours is uitgezet om te wildwater kanoën . Een kop warme chocola op en daarna weer terug naar de camper. Voor Bert's verzamelingnog even een politieauto op de kiek gezet. De koffers gepakt en wat gepoetst. Morgen de camper inleveren. Cruise America ligt op zo’n half uur rijden van de camping.

Gereden : 133 km. 13 gr.

enne .....
een paar uur stappen is echt geen probleem Nely, maar dat was het al niet..

die beren ..Een verhaal Tonny ... ik kan er zo een paar vertellen ... en wie weet ...een (kinder)boek schrijven staat nog op mijn to do lijst ...

Bert ....een dierentuin is wel leuk maarniet zo echt en om misverstanden te voorkomen wij hebben die rust echt wel gevonden ... alleen hoop je toch ...en ..donderdag wordt dat dus thuis voetbal kijken ....geniet er van in Barcelona.

Reacties

Reacties

Gerrit & Wilma

Op die camping stonden wij ook. Ook toen Full maar kregen wel de mooiste plek.
Brouwerij was leuk geweest, jammer dat je te laat was.

Jose

Wat gaan leuke dingen toch snel....alweer de koffers pakken! Voor jullie een goede terugvlucht naar nederland en welkom thuis. Ook weer fijn!
Gerrit, Bert verteld me net dat hij politie bureau's spaart..of je nog maar even de route terug wil rijden.

Judith

Bijna weer naar huis! Jippie!!!

Gerda

Alweer terug? Da's wel jammer! Begon net een beetje aan je schrijfstijl te wennen!

Gerda

P.S. Natuurlijk een hele goeie terugreis gewenst!!

Nico & Anita

Wat gaat de tijd snel!
Alweer naar huis..
Goeie reis!!

Tonny & Kees

goeie reis naar huis...was weer geweldig om met jullie digitaal mee te reizen.....we gaan het missen...

Wilma en Gert

Wat gaan de weken snel. We hebben weer genoten van jullie verhalen. Net of we weer een beetje terug waren in Colorado. Goede terug reis en tot snel.

Anneke

Toevallig ook nog Uggs kunnen vinden? ;-)
Jammer van de tour in de brouwerij, maar uiteindelijk gaat het toch om de smaak van het bier :)
En jeej! Weer bijna thuis!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!